top of page

Hoe kan U aankopen ?

We verkopen uitsluitend op bestelling :

 

Door het grote sortiment dat wij aanbieden is het klaarmaken van bestellingen vaak een werk dat heel wat tijd in beslag neemt. Planten die in pot gekweekt zijn kunnen wel vlug van de kweek- of voorraadperken genomen worden maar voor planten of bomen die uit volle grond moeten gerooid worden met de hand of met rooimachine is dat toch wat anders. Ook voor planten die niet op stock zijn bij het binnenkrijgen van bestellingen moet voldoende tijd zijn om deze tijdig ter plaatse te krijgen. In het plantseizoen rijden we 1 tot 2 keer per week rond naar kwekerijen in Belgie en NL om onze bestellingen volledig te maken.

Daarom vragen wij omwille van een vlotte werk-organisatie dat uw bestellingen ons MINIMAAL 3 WERKDAGEN voor afhaling bereiken. In sommige gevallen is het mogelijk dat deze leveringstermijn nog langer kan zijn, alhoewel wij alles in werking stellen om deze termijn zo kort mogelijk te houden.

Het is in geen geval mogelijk bestellingen van gelijk  welke grootte direct klaar te maken terwijl U wacht. Planten die op stock zijn proberen wij steeds zo vlug mogelijk klaar te zetten en naargelang de hoeveelheid kan dit in sommige gevallen nog dezelfde dag ook.

Hoe bestellen ? :

In de meeste gevallen worden plantenlijsten die we moeten klaarmaken via mail (info@putteplant.be) enkele dagen vooraf doorgestuurd. Het kan natuurlijk ook per telefoon of U kan uw bestelling op het bureel komen afgeven. Ook bestellingen die U pas later op het plantseizoen nodig hebt ontvangen wij graag weken of maand(en) vooraf. Zo hebben wij voldoende tijd om deze tegen de gewenste datum klaar te zetten en zullen wij deze zolang voor U stockeren.

bottom of page